Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε., ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως οικονομικός χορηγός στον Σύλλογο του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Περιστεράς, Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ

Περιστερά, 12/2018

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή Οικονομικής Χορηγίας προς ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου του Σχολείου μας.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή και τα σχολεία, τα οποία λόγω τις ελλιπούς χρηματοδότησης δεν μπορούν να εκπληρώσουν βασικές ανάγκες τους.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μας ζητούσαν να συμμετέχουν πριν τους το ζητήσουμε εμείς γιατί βλέπουν πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας, αξιοποιώντας όσα καταφέρνουμε να μαζέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, «επενδύοντας στη μάθηση».

Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για το φετινό ημερολόγιο και ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι κι εσείς αλλά σίγουρα ο σκοπός είναι αναμφίβολα ο καλύτερος όλων.

Αν μπορούσα να σας αναφέρω όλα όσα έχουμε με κόπο αποκτήσει και υλοποιήσει όλα αυτά τα 5 χρόνια θα ήσασταν υπερήφανοι γιατί και εσείς συμβάλλατε σε αυτό.

Η ανταπόκρισή σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της ιδέας μας με την ευγενική χορηγία σας και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία!

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Θέση ‘Μπίλλια’, Περιοχή Αεροδρομίου
Τ.Θ. 60541 – Τ.Κ. 57001 Θέρμη – Θεσσαλονίκης
τηλέφωνο: (+30) 2310 805980
fax: (+30) 2310 805959
email: info@juropro.gr

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Bασ. Αλεξάνδρου 39
Τ.Κ. 12131 Περιστέρι, Αθήνα
τηλέφωνο: (+30) 210 9329061
fax: (+30) 210 9373632
email: info@juropro.gr

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα