λίγα λόγια για μας

Από το 1977


Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, κλιματιστικών μονάδων και αφυγραντήρων. Η έδρα και οι αποθήκες της εταιρίας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Θέρμης, ενώ παράλληλα διατηρεί υποκατάστημα στην Αθήνα.

Ιστορική Διαδρομή


Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου με σημαντική ιστορική διαδρομή, συνεχή ανάπτυξη και συνεισφορά στο χώρο, λανσάροντας καινοτόμα προϊόντα στην αγορά, όπως ήταν τα ολοκληρωμένα συστήματα σιδερώματος.

Ποιότητα και Καινοτομία


Είμαστε μία από τις παλαιότερες εταιρίες του χώρου με σημαντική ιστορική διαδρομή και συνεχή ανάπτυξη. Ο κατάλογος των προϊόντων μας περιέχει προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα τους σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Σημεία Πώλησης


Τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα, αλυσίδες και συνεταιρισμούς ηλεκτρικών ειδών, ενώ διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων τεχνικής υποστήριξης

Εμπορικό Σήμα


Τα προϊόντα με το εμπορικό σήμα της Juro-Pro κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα εργοστάσια που απασχολούνται αποκλειστικά με την κατασκευή οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

Εμπορικό Σήμα