ΝΕΑ

Χορηγία στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Χορηγία στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται με σεβασμό στα αιτήματα χορηγίας για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, και χαίρεται ιδιαίτερα όταν συμβάλλει στην ενίσχυση αυτών και των ιδρυμάτων που τις στηρίζουν.

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη χορηγία μίας ηλεκτρικής κουζίνας με εστίες Juro-Pro HK7111WA για τον εξοπλισμό διαμερίσματος ενήλικων κοριτσιών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, που συνεχίζουν τη φοίτησή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εκ μέρους της διοίκησης, ευχαριστούμε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα για το αίτημα χορηγίας που μας απηύθυνε κι ευχόμαστε καλή πρόοδο στις νέες φοιτήτριες.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, ευημερία και λιγότερα απρόοπτα για όλον τον κόσμο.

Ευχαριστήρια επιστολή του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Χορηγία στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro σε Πυροσβεστικό Σταθμό

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει τη δωρεά κλιματιστικής μονάδας στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (6ο Πυροσβεστικό Σταθμό), ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της Υπηρεσίας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 6ος ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Θεσσαλονίκη 30 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣ: Juro-Pro ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Δια της παρούσης θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων των Υπαλλήλων του 6ου Πυρ/κού Σταθμού Θεσ/νίκης για την αμέριστη ευαισθησία και συμπαράσταση που επιδείξατε προς εμάς με την προσφορά ενός κλιματιστικού για τις ανάγκες του σταθμού μας.

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. Juro-Pro, πάντα δίπλα στα σχολεία και στις δραστηριότητές τους, ανακοινώνει τη χορηγία οικιακού εξοπλισμού στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Email: sgk10dskalamarias@gmail.com
https://www.facebook.com/sgk10dskalamarias

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία σας, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΕ, η οποία προσέφερε μια ηλεκτρική σκούπα σαν δώρο για την Λαχειοφόρο Αγορά που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Αποκριάτικου Χορού μας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Polis Convention Center.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας γιατί χάρη σε εσάς και στις υπόλοιπες χορηγίες ο χορός μας είχε μεγάλη επιτυχία και ο Σύλλογος συγκέντρωσε ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό για την κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών του σχολείου μας.

Σας ευχόμαστε Καλές Δουλειές και πάντα επιτυχίες στη δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.

 

Με τιμή

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

Γιατί χρειάζομαι αφυγραντήρα;

Γιατί χρειάζομαι αφυγραντήρα;

Ένας αφυγραντήρας Juro-Pro είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών στο σπίτι σας, γιατί όχι µόνο ρυθμίζει την υγρασία στα σωστά επίπεδα αλλά καθαρίζει και ιονίζει την ατμόσφαιρα. Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

Δημιουργεί υγιεινό και άνετο περιβάλλον για όλους και ιδιαίτερα για ευπαθείς ομάδες, όπως είναι τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, άτοκά που υποφέρουν από αναπνευστικά ή μυοσκελετικά προβλήματα και πόνους στις αρθρώσεις ή έχουν ρινίτιδα, άσθμα και παρόμοια αναπνευστικά προβλήματα.

Καθαρίζει την ατμόσφαιρα από µόρια σκόνης, ακάρεα, γύρη, καπνούς (σημαντικό για καπνιστές), ενοχλητικές οσμές και σε συνδυασμό µε τον ιονισμό και τα φίλτρα προστατεύει από σπόρους μυκήτων και ρύπους που προκαλούν μόλυνση και αναπτύσσονται µε την υγρασία.

Αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους, στα ντουλάπια και σε χώρους που δεν αερίζονται σωστά, όπως γκαράζ, κελάρια, αποθήκες και σπίτια που δεν κατοικούνται συχνά.

Μειώνει το κόστος θέρμανσης στον χώρο σας καθώς αφαιρεί το περιττό νερό (υγρασία) που υπάρχει στον αέρα. Έτσι, εξοικονομείτε από τις μειωμένες ανάγκες θέρμανσης, καθώς η θερμοκρασία του χώρου ανεβαίνει έως 2 – 3 °C κατά τη διαδικασία της αφύγρανσης, ενώ η αίσθηση της ζέστης ενισχύεται σε έναν χώρο χωρίς υγρασία.

Βοηθά σημαντικά στο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων όταν τα απλώνετε μέσα στο σπίτι τις βροχερές ημέρες του χρόνου.

Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας ώστε να αισθάνεστε φρέσκοι και ξεκούραστοι την επόμενη ημέρα.

Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και συντελεί στη βελτίωση της ικανότητας μάθησης και της συγκέντρωσης.

Προστατεύει τις ηλεκτρικές συσκευές και ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά μέρη τους (π.χ. ηλεκτρονικές πλακέτες) από τη διάβρωση καθώς και τους πίνακες ή τα έργα τέχνης και διατηρεί τα πολύτιμα αντικείμενά σας ανέπαφα από την υγρασία που τα φθείρει.

Πώς επιλέγουμε έναν αφυγραντήρα

Πώς επιλέγουμε έναν αφυγραντήρα

Η επιλογή αφυγραντήρα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Πολλές φορές ως καταναλωτές αγοράζουμε βασιζόμενοι σε λανθασμένα κριτήρια. Ένας από τους πιο συνηθισμένους παράγοντες που καθορίζουν σε ποιο μοντέλο θα καταλήξουμε είναι τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. Για παράδειγμα, ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι καταναλωτές είναι να επιλέγουν για έναν χώρο 25 τ.μ. έναν αφυγραντήρα με προδιαγραφή κάλυψης μέχρι 70-80 τ.μ., αντί ενός για μεγαλύτερους χώρους.

Στην πράξη όμως αποδεικνύεται ότι η επιλογή ενός μεγαλύτερου μοντέλου για τον ίδιο χώρο κάλυψης είναι πιο αποτελεσματική αλλά και πιο οικονομική λύση.

Παρακάτω συγκρίνουμε έναν αφυγραντήρα 16L, που καλύπτει χώρους έως 80 τ.μ., με έναν 25L, που καλύπτει χώρους έως 130 τ.μ. και τα αποτελέσματα είναι άξια αναφοράς. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, επιφάνεια 28 τ.μ. και ύψος 2,80m.

Δοκιμή σε χώρο με θερμοκρασία 20°C και υγρασία 70%

Θέσαμε σε λειτουργία τους δύο αφυγραντήρες, 16L & 25L, ταυτόχρονα. Μετά από 6 ώρες λειτουργίας, με θερμοκρασία 20°C και ποσοστό σχετικής υγρασίας 70%, ο 25L απέδωσε 3 λίτρα νερού ενώ ο 16L απέδωσε 1 λίτρο νερού. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε κάτω από οποιεσδήποτε σταθερές συνθήκες κι αν συγκρίναμε τους δύο αφυγραντήρες.

Δοκιμή σε χώρο με διάφορες τιμές θερμοκρασίας και υγρασίας

Επαναλάβαμε τις μετρήσεις σε διάφορες τιμές θερμοκρασίας και υγρασίας, για να διαπιστώσουμε κατά πόσο μειώνει τα επίπεδα υγρασίας ο κάθε αφυγραντήρας και σε πόσο χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι, με αρχική θερμοκρασία 25°C και σχετική υγρασία στο 70%, το μοντέλο των 25L μείωσε την υγρασία στο 55% σε 3 ώρες, ενώ το μοντέλο των 16L χρειάστηκε 9 ώρες για να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ένας αφυγραντήρας 25L, στον ίδιο χρόνο, θα αποδώσει τρεις φορές μεγαλύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα από έναν μικρότερο αφυγραντήρα 16L. Επομένως, με ένα μοντέλο 25L μπορείτε να απολαύσετε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας πολύ πιο σύντομα (στο 1/3 του χρόνου), με μεγαλύτερη διάρκεια και πιο οικονομικά. Φυσικά, είναι προφανές ότι αν είχαμε ένα ακόμη μικρότερο μοντέλο (π.χ. 10L ή 12L), η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Για να γίνουν ακόμη πιο κατανοητά τα παραπάνω αρκεί να αναφερθούμε στις ώρες που αφιερώνουμε για ύπνο κι ο αφυγραντήρας λειτουργεί.

Με το μοντέλο των 25L, η υγρασία θα κατέβει στα ιδανικά επίπεδα μέσα σε 1-3 ώρες λειτουργίας, οπότε και θα έχουμε πετύχει τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσουμε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Το μοντέλο των 16L θα πρέπει να λειτουργεί όλη τη νύχτα για να μειώσει την υγρασία στα ίδια επίπεδα, εμείς θα έχουμε ξυπνήσει, θα έχουμε βγει από τον χώρο κι ακόμη δεν θα έχουμε πετύχει τις ιδανικές συνθήκες.

Εκτός της σημαντικής διαφοράς στον χρόνο, το μοντέλο των 25L είναι και πιο οικονομικό:

  • Κατανάλωση ισχύος 25L σε 3 ώρες = 870W ή 0,87kWh (ονομαστική ισχύς 290W*3)
  • Κατανάλωση ισχύος 16L σε 9 ώρες = 1935W ή 1,93kWh (ονομαστική ισχύς 215W*9)
  • Διαφορά 1065W ή 1,06kWh.

Συγκριτικά και για το ίδιο αποτέλεσμα αφύγρανσης, έχουμε τις παρακάτω καταναλώσεις ανά μήνα*:

Μοντέλο 16L 30 x 215 x 9 x 0,17964 58,05 kWh 10,43€/ μήνα
Μοντέλο 25L 30 x 290 x 3 x 0,17964 26,10 kWh 4,69€/ μήνα

*Μοντέλο 16L=9 ώρες λειτουργίας την ημέρα, μοντέλο 25L=3 ώρες λειτουργίας την ημέρα, 1 μήνας=30 ημέρες, τιμή kWh=0,17964€ (τιμοκατάλογος ΔΕΗ Ιαν/2018 για οικιακό τιμολόγιο).

Έτσι, καταλήγουμε σε εξοικονόμηση 5,74€/ μήνα, εάν επιλέξουμε τον αφυγραντήρα των 25L έναντι των 16L, με λειτουργία του αφυγραντήρα 25L μόνο 3 ώρες την ημέρα.

Πώς επιλέγουμε έναν αφυγραντήρα

Νέα διαφημίση αφυγραντήρων ECO

Παρακολουθήστε το νέο διαφημιστικό spot αφυγραντήρων για τη χειμερινή σεζόν 2019-20.

 

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. Juro-Pro, σταθερά κοντά στις ευπαθείς ομάδες και στα Φιλανθρωπικά Σωματεία που τις υποστηρίζουν, ανακοινώνει τη χορηγία οικιακού εξοπλισμού στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα».

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου:

 

«Θεσσαλονίκη,
8 Ιουλίου 2019
ΑΠ 342

 

Προς
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – JURO-PRO
Θέση “Μπίλλια”
Περιοχή Αεροδρομίου
Τ.Θ. 60541
570 01 Θέρμη

Αγαπητή κυρία, αγαπητέ κύριε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ε.Α.Φ. Σωματείου Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη χορηγία ηλεκτρικής σκούπας (Δελτίο Αποστολής 3705/09.07.2019) για ένα διαμέρισμα διαμονής ενός προστατευμένου ενήλικου κοριτσιού μας (της Διόνης Κ.) επί της οδού Πέτρου Συνδίκα 33-35, στη Θεσσαλονίκη.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η προσφορά σας αναφορικά με τα ενήλικα κορίτσια, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, είναι πραγματικά σημαντική και συμβάλλει στη στήριξη του έργου και γενικότερα στη λειτουργία της ΜΕΛΙΣΣΑΣ.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας

και την ελπίδα να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας.

Σωματείο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Βασ. Όλγας 36, 54641, Θεσσαλονίκη»

 

Η χορηγία κοινοποιήθηκε και στον Τύπο Θεσσαλονίκης, στο φύλλο της Κυριακής 14/7/2019.

Χορηγία στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Νέα Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro, πάντα σύμμαχος και υποστηρικτής των τοπικών Αρχών στο δύσκολο έργο τους, ανακοινώνει τη δωρεά θερμαντικών συσκευών στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (2η Ε.Μ.Α.Κ.), Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της Υπηρεσίας:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 2η Ε.Μ.Α.Κ.

Θεσσαλονίκη 15 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ: Juro-Pro ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε.

«Έκφραση ευχαριστιών»

Η Μονάδα μας σας ευχαριστεί για την παραχώρηση (3) ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων υψηλής ισχύος για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας μας.

Η προσφορά σας αυτή αποτελεί για μας την πιο μεγάλη αναγνώριση της προσπάθειάς μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη της πολιτείας και της κοινωνίας της Β. Ελλάδας με την οποία μας περιβάλλουν.

 

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro Στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro Στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε., ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως οικονομικός χορηγός στον Σύλλογο του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Περιστεράς, Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ

Περιστερά, 12/2018

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή Οικονομικής Χορηγίας προς ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου του Σχολείου μας.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή και τα σχολεία, τα οποία λόγω τις ελλιπούς χρηματοδότησης δεν μπορούν να εκπληρώσουν βασικές ανάγκες τους.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μας ζητούσαν να συμμετέχουν πριν τους το ζητήσουμε εμείς γιατί βλέπουν πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας, αξιοποιώντας όσα καταφέρνουμε να μαζέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, «επενδύοντας στη μάθηση».

Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για το φετινό ημερολόγιο και ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι κι εσείς αλλά σίγουρα ο σκοπός είναι αναμφίβολα ο καλύτερος όλων.

Αν μπορούσα να σας αναφέρω όλα όσα έχουμε με κόπο αποκτήσει και υλοποιήσει όλα αυτά τα 5 χρόνια θα ήσασταν υπερήφανοι γιατί και εσείς συμβάλλατε σε αυτό.

Η ανταπόκρισή σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της ιδέας μας με την ευγενική χορηγία σας και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία!

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας Juro-Pro Perla 25L

Πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας Juro-Pro Perla 25L

Δείτε αναλυτικά όλες τις λειτουργίες του αφυγραντήρα Perla 25L και τη σωστή τοποθέτηση των φίλτρων. Λύστε κάθε σας απορία σχετικά με τις πολλές δυνατότητες και τι έξυπνες λειτουργίες της συσκευής. Οι ίδιες λειτουργίες ισχύουν και για τα μοντέλα Diamond 20L, 23L, 25L και 28L.

Ενημερωτικό video για τους αφυγραντήρες Juro-Pro

Ενημερωτικό video για τους αφυγραντήρες Juro-Pro

Μάθετε για τις σειρές και τα μοντέλα αφυγραντήρων JuroPro, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις έξυπνες λειτουργίες τους, καθώς και για τη σωστή συντήρηση των αφυγραντήρων.

Καθαρισμός φίλτρων

Καθαρισμός φίλτρων

Έφτασε και φέτος το καλοκαίρι! Οι παρατεταμένες βροχές και η αυξημένη υγρασία όμως, έχουν κάνει τους αφυγραντήρες να λειτουργούν σχεδόν ασταμάτητα. Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν να καθαρίζετε τακτικά τα φίλτρα τους και να τους χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και ασφαλείας. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε την ετήσια προληπτική συντήρηση σε ένα εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας μας. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε το πλησιέστερο service center της περιοχής σας. Έτσι, η συσκευή σας θα είναι έτοιμη για να τη χρησιμοποιήσετε και πάλι με μέγιστη απόδοση τη νέα σεζόν!

Τοποθέτηση φίλτρων αφυγραντήρων

Τοποθέτηση φίλτρων αφυγραντήρων

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να πληροφορηθείτε για τη σωστή τοποθέτηση των φίλτρων, ανάλογα με το μοντέλο του αφυγραντήρα σας

SUPREME 16L,

ECO II 16L,

ECO 14L/16L,

DIAMOND 12L/16L &

OXYGEN 12L/16L

CRYSTAL 25L/30L WiFi,

RUBY 25L/30L WiFi,

ECO II 20L RC/23L RC/20L WiFi &

ECO 20L/23L/25L/25L RC

DIAMOND 20L/23L &

OXYGEN 20L

PERLA II 25L WiFi,

PERLA 22L/ 25L/25L Wi-Fi,

DIAMOND 25L/28L &

OXYGEN 25L

DIAMOND 20L COMFORT &

OXYGEN 20L COMFORT

ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Θέση ‘Μπίλλια’, Περιοχή Αεροδρομίου
Τ.Θ. 60541 – Τ.Κ. 57001 Θέρμη – Θεσσαλονίκης
τηλέφωνο: (+30) 2310 805980
fax: (+30) 2310 805959
email: info@juropro.gr

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Bασ. Αλεξάνδρου 39
Τ.Κ. 12131 Περιστέρι, Αθήνα
τηλέφωνο: (+30) 210 9329061
fax: (+30) 210 9373632
email: info@juropro.gr

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα