ΝΕΑ

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro σε Πυροσβεστικό Σταθμό

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro σε Πυροσβεστικό Σταθμό

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει τη δωρεά κλιματιστικής μονάδας στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (6ο Πυροσβεστικό Σταθμό), ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της Υπηρεσίας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 6ος ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Θεσσαλονίκη 30 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣ: Juro-Pro ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Δια της παρούσης θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων των Υπαλλήλων του 6ου Πυρ/κού Σταθμού Θεσ/νίκης για την αμέριστη ευαισθησία και συμπαράσταση που επιδείξατε προς εμάς με την προσφορά ενός κλιματιστικού για τις ανάγκες του σταθμού μας.

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. Juro-Pro, πάντα δίπλα στα σχολεία και στις δραστηριότητές τους, ανακοινώνει τη χορηγία οικιακού εξοπλισμού στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Email: sgk10dskalamarias@gmail.com
https://www.facebook.com/sgk10dskalamarias

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία σας, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΕ, η οποία προσέφερε μια ηλεκτρική σκούπα σαν δώρο για την Λαχειοφόρο Αγορά που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Αποκριάτικου Χορού μας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Polis Convention Center.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας γιατί χάρη σε εσάς και στις υπόλοιπες χορηγίες ο χορός μας είχε μεγάλη επιτυχία και ο Σύλλογος συγκέντρωσε ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό για την κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών του σχολείου μας.

Σας ευχόμαστε Καλές Δουλειές και πάντα επιτυχίες στη δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.

 

Με τιμή

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

Νέα διαφημίση αφυγραντήρων ECO

Νέα διαφημίση αφυγραντήρων ECO

Παρακολουθήστε το νέο διαφημιστικό spot αφυγραντήρων για τη χειμερινή σεζόν 2019-20.

 

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro Pro Στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. Juro-Pro, σταθερά κοντά στις ευπαθείς ομάδες και στα Φιλανθρωπικά Σωματεία που τις υποστηρίζουν, ανακοινώνει τη χορηγία οικιακού εξοπλισμού στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα».

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου:

 

«Θεσσαλονίκη,
8 Ιουλίου 2019
ΑΠ 342

 

Προς
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – JURO-PRO
Θέση “Μπίλλια”
Περιοχή Αεροδρομίου
Τ.Θ. 60541
570 01 Θέρμη

Αγαπητή κυρία, αγαπητέ κύριε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ε.Α.Φ. Σωματείου Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη χορηγία ηλεκτρικής σκούπας (Δελτίο Αποστολής 3705/09.07.2019) για ένα διαμέρισμα διαμονής ενός προστατευμένου ενήλικου κοριτσιού μας (της Διόνης Κ.) επί της οδού Πέτρου Συνδίκα 33-35, στη Θεσσαλονίκη.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η προσφορά σας αναφορικά με τα ενήλικα κορίτσια, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, είναι πραγματικά σημαντική και συμβάλλει στη στήριξη του έργου και γενικότερα στη λειτουργία της ΜΕΛΙΣΣΑΣ.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας

και την ελπίδα να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας.

Σωματείο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Βασ. Όλγας 36, 54641, Θεσσαλονίκη»

 

Η χορηγία κοινοποιήθηκε και στον Τύπο Θεσσαλονίκης, στο φύλλο της Κυριακής 14/7/2019.

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro σε Πυροσβεστικό Σταθμό

Νέα Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro, πάντα σύμμαχος και υποστηρικτής των τοπικών Αρχών στο δύσκολο έργο τους, ανακοινώνει τη δωρεά θερμαντικών συσκευών στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (2η Ε.Μ.Α.Κ.), Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της Υπηρεσίας:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 2η Ε.Μ.Α.Κ.

Θεσσαλονίκη 15 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ: Juro-Pro ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε.

«Έκφραση ευχαριστιών»

Η Μονάδα μας σας ευχαριστεί για την παραχώρηση (3) ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων υψηλής ισχύος για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας μας.

Η προσφορά σας αυτή αποτελεί για μας την πιο μεγάλη αναγνώριση της προσπάθειάς μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη της πολιτείας και της κοινωνίας της Β. Ελλάδας με την οποία μας περιβάλλουν.

 

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro Στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς

Χορηγία της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro Στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε., ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως οικονομικός χορηγός στον Σύλλογο του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Περιστεράς, Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ

Περιστερά, 12/2018

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή Οικονομικής Χορηγίας προς ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου του Σχολείου μας.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή και τα σχολεία, τα οποία λόγω τις ελλιπούς χρηματοδότησης δεν μπορούν να εκπληρώσουν βασικές ανάγκες τους.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μας ζητούσαν να συμμετέχουν πριν τους το ζητήσουμε εμείς γιατί βλέπουν πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας, αξιοποιώντας όσα καταφέρνουμε να μαζέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, «επενδύοντας στη μάθηση».

Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για το φετινό ημερολόγιο και ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι κι εσείς αλλά σίγουρα ο σκοπός είναι αναμφίβολα ο καλύτερος όλων.

Αν μπορούσα να σας αναφέρω όλα όσα έχουμε με κόπο αποκτήσει και υλοποιήσει όλα αυτά τα 5 χρόνια θα ήσασταν υπερήφανοι γιατί και εσείς συμβάλλατε σε αυτό.

Η ανταπόκρισή σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της ιδέας μας με την ευγενική χορηγία σας και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία!

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας Juro-Pro Perla 25L

Πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας Juro-Pro Perla 25L

Δείτε αναλυτικά όλες τις λειτουργίες του αφυγραντήρα Perla 25L και τη σωστή τοποθέτηση των φίλτρων. Λύστε κάθε σας απορία σχετικά με τις πολλές δυνατότητες και τι έξυπνες λειτουργίες της συσκευής. Οι ίδιες λειτουργίες ισχύουν και για τα μοντέλα Diamond 20L, 23L, 25L και 28L.

Ενημερωτικό video για τους αφυγραντήρες Juro-Pro

Ενημερωτικό video για τους αφυγραντήρες Juro-Pro

Μάθετε για τις σειρές και τα μοντέλα αφυγραντήρων JuroPro, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις έξυπνες λειτουργίες τους, καθώς και για τη σωστή συντήρηση των αφυγραντήρων.

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. – Juro-Pro

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη νέου Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας στο δυναμικό της, από 1η Νοεμβρίου 2018.

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. πάντα φροντίζει να επενδύει στο σημαντικότερο κομμάτι που χαρακτηρίζει μία εταιρεία, στους ανθρώπους της. Για τον λόγο αυτό ανακοινώνει επίσημα την ένταξη του κυρίου Αθανασίου Δάλλα ως Διευθυντή στο Τμήμα Πωλήσεων Ελλάδας.

Ο κύριος Δάλλας, κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων (University of East London) και στο Στρατηγικό Management (University of Winchester), με μακρά κι επιτυχημένη πορεία σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους οργανισμούς όπως η PepsiCo SA (Tasty Foods) και η Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. φέρνει μαζί του καινοτόμες ιδέες, νέα δυναμική και προτάσεις για εκσυγχρονισμό σε όλους τους τομείς.

Καθαρισμός φίλτρων

Καθαρισμός φίλτρων

Έφτασε και φέτος το καλοκαίρι! Οι παρατεταμένες βροχές και η αυξημένη υγρασία όμως, έχουν κάνει τους αφυγραντήρες να λειτουργούν σχεδόν ασταμάτητα. Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν να καθαρίζετε τακτικά τα φίλτρα τους και να τους χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και ασφαλείας. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε την ετήσια προληπτική συντήρηση σε ένα εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας μας. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε το πλησιέστερο service center της περιοχής σας. Έτσι, η συσκευή σας θα είναι έτοιμη για να τη χρησιμοποιήσετε και πάλι με μέγιστη απόδοση τη νέα σεζόν!

Τοποθέτηση φίλτρων αφυγραντήρων

Τοποθέτηση φίλτρων αφυγραντήρων

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να πληροφορηθείτε για τη σωστή τοποθέτηση των φίλτρων, ανάλογα με το μοντέλο του αφυγραντήρα σας

ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ECO 14L/16L, DIAMOND 12L/16L, OXYGEN 12L/16L

ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ECO 20L/23L/25L/25L RC

ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΙΛΤΡΩΝ DIAMOND 20L/23L, OXYGEN 20L

ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΙΛΤΡΩΝ PERLA 22L/ 25L/25L Wi-Fi, DIAMOND 25L/28L, OXYGEN 25L

ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΙΛΤΡΩΝ DIAMOND 20L COMFORT, OXYGEN 20L COMFORT

ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Θέση ‘Μπίλλια’, Περιοχή Αεροδρομίου
Τ.Θ. 60541 – Τ.Κ. 57001 Θέρμη – Θεσσαλονίκης
τηλέφωνο: (+30) 2310 805980
fax: (+30) 2310 805959
email: info@juropro.gr

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Bασ. Αλεξάνδρου 39
Τ.Κ. 12131 Περιστέρι, Αθήνα
τηλέφωνο: (+30) 210 9329061
fax: (+30) 210 9373632
email: info@juropro.gr

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα