Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top
Image
headquarters

Juro-Pro

Από το 1977 δίπλα στο ελληνικό νοικοκυριό.

Pre heading
Juro-Pro

Heading
Εταιρικό προφίλ

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, κλιματιστικών μονάδων και αφυγραντήρων. Η έδρα και οι αποθήκες της εταιρίας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Θέρμης, ενώ παράλληλα διατηρεί υποκατάστημα στην Αθήνα.

80+

προϊόντα

400+

σημεία πώλησης

130+

σημεία service

120+

άτομα προσωπικό

factory

Εμπορικό σήμα

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. είναι κάτοχος των brand names Juro Pro και Theka. Τα προϊόντα με αυτά τα εμπορικά σήματα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα εργοστάσια που ειδικεύονται αποκλειστικά στην κατασκευή οικιακών και επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών.

ΟΡΟΣΗΜΑ JURO PRO

Ιστορική διαδρομή

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. είναι μια από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου με σημαντική ιστορική διαδρομή, συνεχή ανάπτυξη και σημαντική συνεισφορά στο χώρο, έχοντας λανσάρει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά όπως τα ολοκληρωμένα συστήματα σιδερώματος και τους αφυγραντήρες Juro-Prο.

vision

Το όραμά μας

Να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την ηγετική θέση της εταιρείας στην Ελλάδα, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών και να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τον κατάλογό μας με καινοτόμα, ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές!

Heading
Επικοινωνία

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Θέση 'Μπίλλια', Περιοχή αεροδρομίου
ΤΘ 60541 57001
Θέρμη - Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Υψούντος 7,
12132,
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

c
Webform

Φόρμα επικοινωνίας

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.
 
Τα στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλλετε μέσω της φόρμας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για να απαντήσουμε στο αίτημά σας και για κανέναν άλλο σκοπό. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.